Online hondenvoer bestellen: Gemakkelijk en bespaart tijd

hond met baasjeOnline hondenvoer bestellen is tegenwoordig niets nieuws meer. We kopen alles op het internet voor onszelf dus ook voor de hond. De consument ziet de vele voordelen van online bestellen en wil het allerbeste voor zijn of haar hond. We bestellen al andere zaken massaal online zoals kleding, elektronica en eten. Hondenvoer is ook bij uitstek een product wat slim is om online aan te schaffen.

 

In dit artikel lees je:

 • De voordelen van online hondenvoer kopen
 • Verschillende honden, verschillende voedingsbehoefte
 • Hypoallergeen hondenvoer
 • Waarom en wanneer is hypoallergeen hondenvoer een goede oplossing?

 

zwaar hondenvoer dragenDe voordelen van online hondenvoer bestellen

Waarom is het slim om hondenvoer online te bestellen?

Bespaart tijd: Winkelen en zoeken naar de juiste producten kan tijdrovend zijn. De tijd die jij normaal gebruikt om naar de winkel te gaan, kun je nu aan iets anders besteden!

Bespaart energie: Je hoeft niet meer naar de winkel toe, de winkel in, afrekenen en weer terug. Veel mensen hebben een hekel aan drukte in een winkel. Voor producten die zwaar zijn, zoals bijvoorbeeld hondenvoer, is het veel prettiger om ze te laten brengen. Dan hoef je niet zelf zo’n zware zak hondenvoer naar je huis te slepen.

Betrouwbaar: Online bestellen wordt steeds betrouwbaarder. Veel grote online retailers bieden voldoende bescherming en motiveren zo hun klanten om bij hun te kopen in plaats van bij de concurrent. Blijf wel altijd checken waar je besteld, of er een keurmerk aanwezig is en of de betaling veilig verloopt. Nieuwe webshops van onbekende leveranciers zijn niet altijd betrouwbaar en het is altijd belangrijk om alert te blijven.

Eenvoudig vinden wat je zoekt: Online is het sneller en makkelijker vinden wat je zoekt. Zonder dat je een grote winkel in moet lopen en mogelijk tegen een teleurstelling aanloopt. Ook zeldzame producten kun je snel vinden. Iets waarvoor je misschien honderden kilometers zou moeten rijden als je het in een winkel zou willen kopen. Online spullen kopen is daarom juist slim als je een specifiek product zoekt, zoals een speciaal soort hondenvoer wat in de winkel niet direct te krijgen is of nergens op voorraad. Online zul je altijd vinden wat je zoekt. Heeft jouw hond behoefte aan specifiek voeding? Dan is het slim om het hondenvoer online te bestellen.

Winkelen wanneer het jou uitkomt: Vaak zijn het mensen die fulltime werken die niet naar de winkels kunnen. Ze bestellen gemakkelijk ‘s avonds of op zondag hun producten online. Ideaal voor mensen die druk zijn.

 

hond eet hondenvoer Verschillende honden, verschillende voedingsbehoefte

Iedere viervoeter heeft behoefte aan andere voedingsstoffen. Je wilt jouw chihuahua dan ook niet hetzelfde standaard hondenvoer geven als een Duitse herdershond krijgt. Sommige honden hebben een specifieke voedingsbehoefte. Om deze reden is het ideaal om hondenvoer online te kopen.

Hypoallergeen hondenvoer

Hypoallergeen hondenvoer is voer dat weinig tot geen allergische reacties kan uitlokken bij honden die een bepaalde overgevoeligheid hebben voor hondenvoer. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld soja, gluten en zuivel. Een allergie voor deze stoffen kan vervelende klachten geven die simpelweg voorkomen kunnen worden door het geven van hypoallergeen hondenvoer.

hondenvoerWaarom en wanneer is hypoallergeen hondenvoer een goede oplossing?

Hypoallergeen hondenvoer is de perfecte oplossing als uw hond een overgevoelige reactie heeft op normaal hondenvoer. Maar ook als u vermoed dat uw hond sterk reageert op het voer of een allergie heeft, kunt u dit testen door een tijdje hypoallergeen hondenvoer te geven aan uw viervoeter.

Uw hond kan ook in de loop der tijd een voedingsintolerantie ontwikkelen. Veel honden krijgen dan vage klachten die u misschien niet direct als allergie herkend. Bij voedselallergie gaat het dan om de volgende symptomen:

 • Jeuk
 • Sterk geurende uitwerpselen
 • Diarree
 • Weinig vitaliteit
 • Winderigheid
 • Regelmatig infecties
 • Huidklachten
 • Opgeblazen buik
 • Diverse klachten gerelateerd aan de spijsvertering

 

Dankzij de juiste combinatie van vezels en voedingsstoffen in hypoallergeen hondenvoer kunnen de symptomen verminderen of zelfs verdwijnen. Hierdoor krijgt je hond vitaliteit terug en kan je weer lekker ongestoord genieten van jouw viervoeter!

Online hondenvoer bestellen: Gemakkelijk en bespaart tijd