De leukste tech gadgets van het moment

Gadgets zijn immens populair en tech gadgets zijn in de meeste webshops niet aan te slepen. Mensen kopen steeds vaker smartwatches, andere wearables en gadget die goed van pas komen. Voor het komende jaar kunnen de volgende tech gadgets jouw goed van pas komen!

Tech gadget: Track je sport prestatie met een wearable

Met de feestdagen in het vooruitzicht gaan we met zijn allen in januari weer massaal sporten. Een gadget maakt het sporten leuker en wellicht lukt het je dit jaar wel om vol te houden! Met een sport tracker kun je gemakkelijk je prestaties en doelen registreren. Met zo’n gadget kun je bijvoorbeeld bijhouden hoever, hoeveel en hoe snel je hardloopt, je hartslag meten of hoeveel en wat je drinkt op een dag. Hartstikke handig om je vooruitgang te zien. Voor je een sport tracker aanschaft is het slim om eerst wat sport tracker reviews te lezen.

Maak je gezicht onherkenbaar voor camera’s

Augmented Reality bril

Blijf je liever anoniem of hou je niet zo van foto’s? Dan is dit jouw ideale gadget! Deze reflecterende bril zorgt ervoor dat licht in dezelfde richting wordt gereflecteerd als waar het vandaag komt. Je bent daardoor onherkenbaar voor camera’s. Wie zijn gezicht absoluut niet wil laten vastleggen kan deze bril van Reflectables opzetten. De perfecte gadget voor de mensen die liever anoniem blijven. De bril is verkrijgbaar op Kickstarter, maar let op: het is geen goedkope gadget.

Augmented reality bril

Voor de echte gamer mag deze gadget absoluut niet meer ontbreken: de Augmented Reality bril. Met een AR-bril zie je de echte wereld aangevuld met een digitale wereld die door de bril wordt weergeven. Het is dus een digitale informatie laag over de fysieke wereld heen die je met jouw Augmented reality bril kunt zien. Tegenwoordig is de Augmented Reality bril vaak voorzien van een headset die de beleving compleet maakt. Er komen steeds meer games en software beschikbaar voor AR en de brillen worden ook steeds betaalbaarder. Dit wordt dé gadget van 2019!

Welke gadgets ga jij halen in het nieuwe jaar? Laat het me weten in de comments of neem contact met mij op!

De leukste tech gadgets van het moment
Tags: