Over mij

De tech blogger

Welkom, ik ben Henk en ik schrijf een blog over tech, ict, webshops en e-commerce. Internet is al heel lang een passie van mij. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de mogelijkheden die de digitale wereld bieden. Een speciale aandacht heb ik altijd al gehad voor e-commerce. Ik vind het interessant om alles bij te houden op het gebied van webshops en alles wat daarbij hoort. Die nieuwtjes deel ik dan ook graag met de consument. Uiteindelijk kan iedereen er zijn voordeel mee doen. Of dat nu om de nieuwste betaalmethodes, of om de beste service gaat.

 

Blogs

Alle blogs op deze website schrijf ik zelf. Ik haal de informatie bij diverse bronnen vandaan en probeer die zo goed als mogelijk weer te geven. Ik probeer
daarbij altijd interessante content te bieden voor mensen die een zelfde interesse in online shoppen hebben als ik. Maar ook wanneer je geen liefhebber bent, maar gewoon wilt weten waar je het beste terecht kunt voor dat wat jij zoekt, dan wil ik graag een helpende hand bieden. Al deze informatie en nog veel meer kun je op deze website terugvinden. Als je meer wilt weten, of je hebt ergens een vraag over, dan kan je altijd contact opnemen.

Facebook

Twitter